Waarom hebben jullie je als specialist aangesloten bij het Platform Van Geluk ?

Om drie redenen:

  • vanwege de warme, enthousiaste persoonlijkheid van Ted den Ouden
  • omdat we specialist zijn
  • omdat samenwerken de toekomst is en Platform van Geluk voor ons staat voor zakelijke contacten met de neuzen in dezelfde richting – die van geluk

Op welke manier komt het thema geluk in jullie bedrijf aan bod ?

CARA TINDEMANS, talenknobbel en volbloed ondernemer met een grote liefde voor communicatie: “Mijn droom voor Tindemans Translations is dat het een bureau blijft dat de juiste mensen bij elkaar brengt voor een mooi resultaat.
Kwaliteit wordt gewaarborgd door uitstekende vertalers in te zetten die voor een eerlijke prijs werken. Met onze opdrachtgevers willen we een hechte band, gebaseerd op wederzijds vertrouwen en respect.

Ik werk het liefst met mensen die elkaar versterken en inspireren, die het leven weer een stukje mooier maken.”Bij Tindemans Translations volgen we kritisch de mogelijkheden die ‘artificial intelligence’ biedt, maar we geloven vooral in de ‘emotional intelligence’ en maatwerk. In dit e-tijdperk blijven wij persoonlijk contact en samenwerken bijzonder belangrijk vinden. Daar worden opdrachtgevers, vertalers, tolken, revisoren en wij als Tindemans Translations- team heel gelukkig van. Bezieling brengt immers geluk.

Start typing and press Enter to search