Waarom hebben jullie je als specialist aangesloten bij het Platform Van Geluk ?

Collin Crowdfund is marktleider op het terrein van crowdfunding voor het MKB in Nederland.

Onze missie is om ondernemers ruimte te bieden via serieuze investeerders.

Dit leidt bijna wekelijks tot oprechte geluksmomenten. Als ondernemers de financiering rond zien komen, en dat de weg vrijmaakt tot het waarmaken van hun ambities, dan gaat dat niet zelden gepaard met oprechte emoties. Echt gaaf!

Wat ons aanspreekt in de visie van Platform Van Geluk is dat het niet ‘slechts’ om geld gaat, maar dat er veel meer waarde wordt toegevoegd.

Dat geldt ook voor onze diensten. Naast de financieringsoplossing, is een extra kracht dat ondernemers veel exposure creëren voor hun bedrijfsnaam en ambassadeurs kweken voor product en dienst. Vaak ontstaan er community’s, die uiteindelijk leiden tot veel betrokkenheid bij het bedrijf en – in de slipstream daarvan – betere resultaten.

Op welke manier komt het thema geluk in jullie bedrijf aan bod ?

Een van onze kernwaarden is passie! Het is fijn als onze medewerkers tijdens hun werk lol en inspiratie ervaren. Dat leidt tot een sfeer van positieve energie en medewerkerstevredenheid. De basis voor optimale klanttevredenheid. Dan is het nog maar een klein stapje naar geluk!

Ook extern vinden wij dat van belang.

Collin Crowdfund maakt deel uit van de FinTech industrie. In vergelijking met uitstekend geautomatiseerd zijn, vinden wij de ‘mensfactor’ tegelijkertijd minimaal zo belangrijk. Het persoonlijk contact met de ondernemer, praten over uitdagingen, twijfels maar ook kansen. Uiteindelijk zal de ‘menselijke connectie’ nooit weggeautomatiseerd worden.

Via onze Crowdfund Coaches besteden wij hier veel aandacht aan. Zij bezoeken altijd het bedrijf, sfeer proevend bij de ondernemer aan tafel, maar ook positief kritisch reagerend op de input die zij ontvangen. Uit feedback die wij daarop krijgen, spreekt waardering.

Misschien wel de basis voor geluk…

Try us and find out!

Start typing and press Enter to search